fbpx

Dieci Telescopische verreikers

Selles Agrotechniek is dealer van Dieci verreikers voor de regio Drenthe en Groningen. Dieci biedt een breed scala aan verreikers voor de agrarische sector. Door de vele modellen en opties van Dieci verreikers is er altijd een verreiker beschikbaar die voldoet aan de wensen van de klant.

De agrarische telescopische verreiker is een werktuig dat kan worden gebruikt voor transport, heffen en hantering van lichte en zware lasten, dankzij de aanwezigheid van een hydraulisch bediende telescopische arm. De verreiker kan uitgevoerd worden met wiel- of knikbesturing.

Deze machines zijn, dankzij hun 2 sturende assen, in staat om lasten ook in nauwe ruimtes te verplaatsen. Dankzij de telescopische arm kunnen grotere hoogten en afstanden worden bereikt, ze kunnen bijvoorbeeld moeiteloos materiaal in grote dumpers laden of balen 5 of 6 hoog opstapelen. Dankzij de karakteristieke, aan de zijkant geplaatste arm is het zicht tijdens het werk aanzienlijk beter dan bij een normale tractor met voorlader.

Het grote voordeel van telescopische verreikers is dat er verschillende werkzaamheden met dezelfde machine kunnen worden uitgevoerd: hun sterke punt is hun multifunctionaliteit. Een telescopische verreiker kan worden uitgerust met verschillende uitrustingen en accessoires voor specifieke werktaken:

  • Aftakas
  • Lepels
  • Bakken
  • Balenvork
  • Balenklem
  • Hijshaken
  • 3-puntshefinrichting aan de achterzijde
  • Etc.

Dit maakt de verreiker tot een unieke en onvervangbare machine op ieder landbouwbedrijf.

Een nieuwe niveau van comfort en technologie: de cabine van

Giugiaro Design

De cabines van de telescopische verreikers Dieci waren altijd al een voorzien van comfort, functionaliteit en onderscheiden zich overal ter wereld door hun uitgesproken stijl. De nieuwe in 2018 geïntroduceerde cabine voor de AGRI-serie is een eerbetoon aan het ‘Made in Italy’ dat de handtekening van een van de beroemdste Italiaanse designers draagt: Giugiaro Design.
Het interieur is vervaardigd van soft touch materialen, rechtstreeks afgeleid van de auto-branche; deze materialen zijn extreem zacht om aan te raken en bieden tegelijkertijd een excellente trillingsdemping en isolatie voor geluid en temperatuur. Uitstraling en kwaliteit verenigen zich met functionaliteit: de combinatie van zachte kleuren maakt de cabine bijzonder licht, een effect wat nog verder wordt versterkt door de achtergrondverlichting van de pedalen, schakelaars en toegangstrap.
Licht in overvloed en optimaal zicht naar buiten dankzij het ruim bemeten glasoppervlak met 360° zicht, LED-werklampen op de cabine, omtrek en arm, verstelbare, elektrisch verwarmde achteruitkijkspiegels en drie wireless camera’s die ook de meest verborgen punten in het oog houden.

Modellen