fbpx

AGRI PLUS is een telescopische verreiker met vaste arm, die bijzonder geschikt is voor zwaar en intensief gebruik.

De machine kan worden uitgerust met 2 transmissietypes, PS Power Shift-transmissie, met handbediende/automatische versnellingsbak met 6 vooruitversnellingen, 3 achteruitversnellingen en “Inching”-pedaal die garant staan voor een optimaal vermogen bij alle werksnelheden; of de innovatieve hydrostatische transmissie VS Vario System die het mogelijk maakt om altijd en onder alle werkomstandigheden de beste verhouding tussen snelheid en vermogen te vinden, voor een ongeëvenaarde soepelheid in de bewegingen en een precisie tot op de millimeter bij kleine verplaatsingen. De combinatie tussen de VS EVO2-transmissie en de elektronische besturing zorgt bovendien voor een brandstofbesparing tot 20%.

De AGRI PLUS is bijzonder geschikt voor zwaar en intensief gebruik, iets wat ook tot uitdrukking komt in de hefvoorzieningen waarmee hij is uitgerust: het systeem DCS (Descent Control System) staat garant voor maximale daalsnelheid van de arm, ook wanneer de motor op het minimumtoerental loopt. Hierdoor is deze telescopische verreiker uitzonderlijk goed manoeuvreerbaar en biedt hij meer comfort voor de bestuurder, met preciezere bewegingen, een meer reactieve machine aan het begin van de beweging en meer stabiliteit onder alle omstandigheden.

De machine wordt bovendien minder beïnvloed door de omgevingsomstandigheden en is bijvoorbeeld ook klaar voor gebruik en efficiënt wanneer de hydraulische olie nog koud is.

De omkering van de rijrichting kan in de joystick worden geïntegreerd, voor een meer praktische en comfortabele controle.

De AGRI PLUS is bovendien geschikt voor het trekken van aanhangers van maximaal 20 ton op de weg, op een maximumsnelheid van 40 km/u.

  • PS Power Shift-transmissie of hydrostatische transmissie VS Vario System
  • Systeem DCS (Descent Control System)
  • Omkering van de rijrichting geïntegreerd in joystick
  • Geschikt voor het trekken van aanhangers op de weg (max. 20 t – 40 km/u)
  • Leverbaar met de nieuwe cabine van Giugiaro Design

 

Modellen:

Agri Plus 40.9 vs EVO 2 114 kw GD

Agri Plus 42.7 vs EVO 2 114 kw GD

Maten
Agri plus 42.7 GD
Agri plus 40.9 GD
Motorvermogen pk 138 138
Trekkracht daN 8200 8200
Hefvermogen kg 4200 4000
Lifthoogte m 6.9 8.9
Mastlengte uitschuifbaar m 3.75 5.8
Hoogte cabine m 2.41 2.41
Bodemvrijheid m 0.36 0.36
Breedte m 2.29 2.29
Eigen gewicht kg 8500 8800
Max. snelheid km/u 40 40