fbpx

At AGRITECHNICA, Dieci will unveil the standard model of the NEW MINI AGRI 20.4 SMART, the most compact vehicle in the Agricultural Range, which nevertheless offers the same agility, comfort and roomy cabin as other models in the range.We are waiting for you at Hall 06 – Stand D27Dieci France Dieci Telehandlers Ltd Dieci telescopici FanPage Dieci Southern Africa DIECI Belgium Dieci United States Dieci Australia S.D. Kjærsgaard A/S – Dieci Construction

Geplaatst door Dieci Srl op Dinsdag 29 oktober 2019

Mini Agri

Mini Agri is een “mini verreiker”, een telescopische verreiker die is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vereisten van kleinschalige bedrijven: kassen, kwekerijen, tuinbouw etc. Dit is een machine die zich perfect aan nauwe en moeilijk toegankelijke ruimtes aanpast.

Deze telescopische verreiker is extreem veelzijdig en manoeuvreerbaar en kan naast met het door de fabrikant aangeboden gamma van accessoires (hefhaken, verschillende soorten klemmen en bakken) ook worden uitgerust met lieren en korven.
De cabine, de ruimste van zijn categorie, met RollOver beveiliging, is ontworpen om een hoog comfortniveau te garanderen, mede dankzij het nieuwe portier van DSCS (Double Skin Composite System), een innovatief, ultralicht composiet materiaal dat is ontwikkeld door de research- en developmentafdeling van Dieci.

Dankzij het gebruik van dit materiaal is men er niet alleen in geslaagd om de machine aanzienlijk lichter te maken, met een verhoging van de prestaties als resultaat, maar ook om een grote verbetering van de thermische en akoestische isolatie te verkrijgen, voor nog meer bestuurderscomfort.

  • Cabine met RollOver beveiliging
  • Portier van DSCS (Double Skin Composite System)
Maten
Mini Agri 20.4 Smart
Mini Agri 26.6
 Motorvermogen pk 73 50
 Trekkracht daN 4400 3177
 Hefvermogen kg 2600 2000
 Lifthoogte m 5.68 4.35
 Mastlengte uitschuifbaar m 3.2 2.57
 Hoogte cabine m 1.95 1.925
 Bodemvrijheid m 0.27 0.234
Breedte m 1.85 1.55