fbpx

Fendt 500 Vario

De ideale allround trekker

De Fendt 500 Vario is de ideale allround trekker, waarop u altijd kunt rekenen. Hij kenmerkt zich door een grote trekkracht, speciaal bij verplegingswerk, is zeer zuinig in het verbruik en comfortabel en veilig tijdens transportwerk. Uiteindelijk zal hij u overtuigen tijdens het gebruik met voorlader door zijn wendbaarheid en overzichtelijkheid en zo uw bedrijf een nieuwe kwaliteit en een ideaal vooruitzicht bieden. De Fendt 500 Vario. Uw ideale perspectief.

Veld, straat of erf – altijd onderweg

Met de compacte 500 Vario werkt u snel, flexibel en wendbaar. Met name tijdens het transport komt het snelle en economische rijden tot 50 km/h bij een lager toerental tot zijn recht. Dankzij de lage gewicht-vermogensverhouding is het bovendien geen probleem om veel gewicht bij te laden. Vele
Fendt Variotronic-functies, zoals de nieuwe spoorgeleiding,
programmeerbare afgiftehoeveelheden en de automatische documentatie maken deze trekker tot een populaire allrounder in het machinepark.

Een allrounder, die weet wat hij moet doen

De Fendt 500 Vario heeft meer aansluitingen dan enige andere trekker in zijn vermogensklasse. In totaal zijn er 22 aansluitpunten aan de voor- en achterkant aangebracht: voor o.a. de hydrauliek, ISOBUS, Power Beyond, voorste en achterste aftakas enz. Dat garandeert veelzijdige toepassingsmogelijkheden en probleemloos aansluiten van de werktuigen. Door het robuuste halve frame is in totaal een gewicht van 10,5 ton toegestaan, waarvan alleen al 8,5 ton op de achteras. Voor flexibele spoorinstellingen wordt op verzoek op de Fendt 500 Vario een asstomp geleverd.

Fendt 500 serie kW pk
512 Vario 91 124
513 Vario 98 133
514 Vario 110 150
516 Vario 120 163
Nominaal vermogen vlg. ECE R 120