fbpx

De Fendt tractorenlijn betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie in alle klassen van 70 tot 500 pk – van 200 Vario tot 1000 Vario

Volgens het principe ‘Slim geïntegreerd’ combineert Fendt voor boeren en loonwerkers plaatwerk met de nieuwste elektronica tot een nóg beter presterend geheel. Want integratie van componenten leidt tot een doorslaggevende voorsprong doordat efficiëntieverhogende functies niet alleen aanwezig zijn, maar ook op een uitgekiende manier met elkaar samenwerken. En dat geldt voor álle Fendt-modellen!

Bij de verdere verhoging van de efficiëntie in de landbouw staat het verbinden van toegepaste technologieën centraal. Het zeer efficiënte gebruik van de machines en de verwerking van gegevens die de organisatie doorzichtiger en de planning betrouwbaarder maken, vormen de basis voor deze verbinding. Fendt biedt slimme oplossingen en koppelingen om agrariërs, servicepartners en machines tot elkaars effectieve partners te maken.

 

De nieuwe Fendt 900 Vario Gen. 6

Met grote trots introduceert Fendt de compleet nieuw ontwikkelde 6de generatie van de 900 Vario, die nieuwe normen stelt in de hoge vermogensklasse. Dit nieuwe model is afgestemd op de individuele behoeften van grote agrarische bedrijven en loonwerkers. Veel technische ontwikkelingen, een uitgebreid connectiviteit aanbod, een relatief laag eigen gewicht en het aantrekkelijke nieuwe ontwerp maken een efficient en veelzijdig gebruik mogelijk. Een waardige nieuwe opvolger in de lijn van de grote Fendt 900’s die in 1995 werd gestart met de Fendt Favorit 926 Vario.

Ben jij klaar voor meer? Dan wordt het tijd om de nieuwe Fendt 900 Vario Gen.6 te ervaren. Hij is indrukwekkend op elk niveau. Op het gebied van veelzijdigheid, efficiëntie, veiligheid, comfort en intelligentie. Met baanbrekende oplossing zodat je elke uitdaging aan kunt gaan. Nu, en in de toekomst. Nieuwe en slimme verbindingen maakt dit de juiste keuze voor een partner. Ervaar de details die het verschil maken!

Ondernemer

Ondernemer zijn is prachtig! Het is hard werken als agrariër. Er worden vele uren gemaakt door mens en machine. Uitdagingen als het onvoorspelbare Nederlandse weer en de steeds strengere regelgeving maken het werk niet altijd makkelijk. Alles draait om grip houden op de onderneming. De tractoren en machines van Fendt zijn de betrouwbare partners voor u als ondernemer.

 

Recent mochten wij een nieuwe Fendt 720 S4 Profi afleveren.

Modellen:

Fendt 200 Vario

Fendt 300 Vario

Fendt 500 Vario

Fendt 700 Vario

Fendt 800 Vario

Fendt 900 gen6

Fendt 1000 Vario