fbpx

Bij ons in de werkplaats

Bij Selles AgroTechniek kunt u rekenen op service en duidelijke afspraken. Wij bieden u de juiste oplossing voor de reparatie aan uw trekker of machine. We streven ernaar om u als klant zoveel mogelijk transparantie te bieden. Loop gerust eens binnen in de werkplaats. U kunt altijd een kijkje komen nemen bij de reparatie aan uw trekker of machine.

Fendt

Om het juiste onderhoud aan uw Fendt trekker te kunnen uitvoeren beschikken wij over de benodigde diagnostische apparatuur om uw Fendt uit te kunnen lezen. Zo kan gericht worden gezocht naar problemen waardoor tijd en geld worden bespaard. Wanneer onderdelen vervangen moeten worden bij een reparatie of bij onderhoud worden officiële AGCO onderdelen gebruikt waardoor de kwaliteit van de onderdelen bewezen goed is. Door onze monteurs naar cursussen te sturen wordt gegarandeerd dat wij over de laatste productkennis beschikken. Deze nieuwe kennis wordt door de monteurs gecombineerd met jaren aan ervaring, waardoor kwalitatief goed werk geleverd wordt.

Massey Ferguson

Met behulp van uitleesapparatuur kunnen wij problemen bij uw Massey Ferguson snel en gericht identificeren. Hierdoor kunnen problemen snel en zo voordelig mogelijk worden verholpen. Door officiële AGCO onderdelen te gebruiken bij onderhoud en reparaties wordt een correcte werking en lange levensduur van de onderdelen en de machine gegarandeerd. Nieuwe kennis en jarenlange ervaring worden door onze monteurs gecombineerd om zo het beste resultaat te leveren.

 

New Holland

Heeft uw New Holland een reparatie of onderhoud nodig? Ook voor New Holland trekkers beschikken wij over de benodigde uitleesapparatuur. Hiermee kunnen wij storingen herkennen waardoor deze snel opgelost kunnen worden. Door officiële onderdelen van CNH te gebruiken wordt een correcte werking en lange levensduur van de trekker gegarandeerd. Zo kan uw New Holland trekker zo spoedig mogelijk weer aan het werk!

 

Verreikers

Voor onderhoud en reparaties aan verreikers bent u bij ons aan het goede adres! In onze werkplaats beschikken wij over de benodigde gereedschappen en kennis om uw machine te onderhouden en te repareren. Hierdoor zal uw machine snel weer gereed zijn om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Officiële onderdelen garanderen de vereiste kwaliteit en levensduur voor uw verreiker.

 

De werkplaats is bereikbaar via telefoonnummer:

0592-459584