fbpx

Tuning Box

Selles Agrotechniek is officieel importeur van TuningBox voor Nederland. Verbeter de prestaties van uw motor en bespaar tegelijkertijd brandstof. Met een module van TuningBox kunt u uw machine meer vermogen en koppel geven terwijl het brandstofverbruik wordt verlaagd. TuningBox verhoogt het koppel van de motor waardoor de motorefficiëntie verbeterd en het brandstofverbruik met 15% daalt.

Bij de ontwikkeling van de TuningBox Agri is veel aandacht geschonken aan de betrouwbaarheid door gebruik te maken van hoogwaardige componenten, verbindingen en kabels die bestand zijn tegen hitte, stof, water en beweging. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd.

De TuningBox stuurt het inspuitmoment en de inspuitdruk per injector aan om zo een optimum te bereiken, hierdoor wordt de brandstof efficiënter gebruikt. In tegenstelling tot andere vermogen-verhogende systemen wordt bij TuningBox de raildruk niet verhoogd waardoor de levensduur niet wordt verkort van het brandstofsysteem. Door 'slim' met de brandstof om te gaan kan hetzelfde werk worden gedaan met een lager brandstofverbruik wat een financiële besparing voor u oplevert.